Slagerij Gelderblom Henk de Bruijn

Slagerij Gelderblom Henk de Bruijn

partyservice van slagerij gelderblom henk de bruijn

Catering

Slagerij Gelderblom staat al jaren bekend in de regio om zijn kwalitatieve en specialistische catering en buffetten. Wij verzorgen uw catering en buffetten op maat en vanaf 15 personen. Alle warme gerechten worden warm in shafing dishes aangeleverd, deze krijgt u van ons in bruikleen. Wij leveren alles aan huis en halen de afwas weer bij u op.

Heeft u vragen? Kom langs in onze winkel, bel of mail ons even.

De hieronder beschreven producten worden met zorg geselecteerd en gemaakt en dat proeft u!​​​​​​​

koele kar

Huur een van onze koele karren! Ideaal voor een festival, buurtfeest, barbecueparty, bedrijfsfeest of bruiloft. Onze koelaanhangers voelen zich overal thuis en zorgen ervoor dat jouw dranken en etenswaren altijd perfect gekoeld blijven.

Onze vaste locatie bevindt zich in Oudewater, maar wij bezorgen onze koelaanhangers in en rond het hele Groene Hart. Of je nu een groot evenement organiseert of een intiem samenzijn, onze koele karren bieden de flexibiliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Kijk op de website voor alle opties en prijzen.

Bezorging en ophalen zijn mogelijk van maandag tot zaterdag, tussen 08:00 en 21:00 uur.

↑ naar boven

voorgerechten

diverse soepen

Keuze uit ossenstaartsoep, bospaddenstoelensoep, tomatensoep, erwtensoep, kippensoep, lente-uisoep, Franse mosterdsoep en andere smaken in overleg.

carpaccio

Carpaccio van de kogel met dressing (evt. truffel), Parmezaanse kaas, rucola en een pijnboompitje.

vitello tonato

Zacht gegaard kalfsvlees dun gesneden met tonijnmayonaise en een kappertje.

stokbrood met kruidenboter

Stokbrood wit, bruin of meergranen met kruidenboter.

luxe broden met toppings

Luxe breekbroden, stokbroden met kruidenboter en diverse toppings.


↑ naar boven

vleesgerechten

kipdijfilet in zoet japanse sesamsaus

Gegrilde kipdijfilet in een zoete Japanse sesamsaus met sesamzaadjes.

kiprollade met vleesjus

Zacht gegaarde kipdijfilet rollade getrancheerd met vleesjus.

varkensfiletrollade met vleesjus

Magere handgeknoopte filetrollade getrancheerd met vleesjus.

varkensproducreur rollade met vleesjus

Varkensrollade van de nek met een klein doorregen randje getrancheerd met vleesjus.

varkenshaas in paddestoelensaus

Zacht gegaarde varkenshaas in een romige paddestoelensaus.

varkenshaas in peperroomsaus

Zacht gegaarde varkenshaas in een licht pittige peperroomsaus.

kipfilet satesaus

Zacht gegaarde kipfilet in een zoete satésaus.

kipdijfilet in zoete ketjapsaus

Gegrilde kipdijfilet in een zoete ketjapsaus.

boeuf bourguignon

Runderstoofpot gestoofd in rode wijn met champignons en een uitje.

biefstukreepjes in stroganoffsaus

Malse biefstukreepjes en een romige stroganoff saus.

gelderblomballetjes in ketjapsaus

Kleine gehaktballetjes in zoete ketjapsaus.

gelderblomballetje in satesaus

Kleine gehaktballetjes in een zoete satésaus.


↑ naar boven

stamppotten

Vul de gerechten aan met een stuk vlees, bijvoorbeeld een gehaktbal of halve rookworst in vleesjus. Maak de gerechten af met appelmoes of jus.

Onze stamppotten worden bereid in eigen keuken en zijn bereid met verse ingrediënten.

andijviestamppot met uitgebakken spekjes


bieten stamppot met uitgebakken spekjes


boerenkool stamppot


hutspot


zuurkool stamppot


stamppot buffet


Zelf samen te stellen uit de stamppot gerechten. Aangevuld met diverse tafelzuren.

↑ naar boven

bijgerechten

huisgemaakt nasi / bami


Nasi of bami met wokgroenten, gegrilde kip en ei.

gebakken krieljtes


Afgegrilde kriel aan te vullen met gesmolten kaas.

gebakken aardappelschijfjes


Afgegrilde aardappelschijfjes aan te vullen met gesmolten kaas.

gegratineerde aardappelpuree


Huisgemaakte aardappel puree gegratineerd.

aardappelgratin


Aardappel schijfjes in roomsaus gegratineerd.

witlofrolletjes met ham en kaas


Huisgemaakte witlofrolletjes omwikkeld met beenham en kaas gegratineerd.

Salades, 200 gram per persoon

rundvleessalade


Een mooie luxe opgemaakte rundvleessalade, opgemaakt met diverse luxe vleeswaren, vers fruit en eieren.

scharrel-eisalade


Een luxe opgemaakte salade op basis van ei, ui, aardappel. Gegarneerd met vers fruit, diverse kip vleeswaren en eieren.

waldorfsalade


Een lekkere frisse lichtzoete salade luxe opgemaakt met vers gebrande noten, vers fruit en aangevuld met vleeswaren van kip.

zoete aardappelsalade


Een salade op basis van zoete aardappel, ei, spekreepjes en een bosuitje. Luxe opgemaakt met diverse soorten vleeswaren, vers fruit en een eieren.

zalmsalade


Een zalmsalade luxe opgemaakt met diverse soorten rauwe en gegaarde vis.

↑ naar boven

nagerechten

Voor onze nagerechten werken we samen met vers specialisten uit de regio.

vers fruit salade met slagroom


boerenschepijs met slagroom


In verschillende smaken.

↑ naar boven

saladeschotels

300 gram per persoon.

rundvleessalade (huzaren) de luxe


Een mooie luxe opgemaakte rundvleessalade opgemaakt met een ruime keuze van diverse verschillende luxe vleeswaren en vers fruit en gevulde eitjes met filet americain.

waldorfsalade


Een lekkere frisse lichtzoete salade opgemaakt met vers gebrande noten, vers fruit en aangevuld met vleeswaren van kip.

scharrel-eisalade


Een scharrel-eisalade is een salade op basis van ei, ui en aardappel opgemaakt en word opgemaakt met vers fruit, eieren en diverse vleeswaren.

zalmsalade


Deze vissalade word opgemaakt met diverse soorten rauwe en gegaarde vissoorten. Ook word deze aangevuld met diverse tafelzuren.

↑ naar boven

koude hapjes

Onze koude hapjes zijn inmiddels een begrip geworden. Deze mini gerechten worden in luxe glaasjes gepresenteerd en zijn een lust voor het oog. De volgende hapjes kunnen we voor u bereiden. Minimale afname is 50 stuks.

  • Carpaccio tapenade
  • Meloen met Ardennerham
  • Mini saté in Japanse zoete saus
  • Vitello tonato
  • Olijvenmix
  • Zalmcarpaccio
  • Garnalencocktail

↑ naar boven

hapjespan

Heerlijke warme hapjes in een handomdraai op tafel. Samen met u selecteren we circa 120 stuks, bestaande uit 6 soorten warme hapjes, zoals spare-ribs, kipkluifjes, borrelballetjes, grillworst, mini kipspiesjes en grillworst kaas. Indien u de stekker van de pan in het stopcontact doet en 45 minuten geduld heeft, zijn de hapjes warm. Door de warmhoud stand kunt u de hapjes lang warm houden.

hapjespan klein

± 60 hapjes

hapjespan groot

± 120 hapjes

U kunt ook een andere invulling aan de hapjespan geven en u kunt kiezen uit de volgende soorten. De prijs van een hapjespan met andere invulling kan anders zijn dan het standaardbedrag.

  • Grillworst (naturel, sambal kaas, kip, kaas, sate, Spaans, bami)
  • Grill fingers
  • Sateballetjes
  • Spare-ribs
  • Kipkluifjes
  • Kipkluifjes in zoete saus
  • Mini sate
  • Indische ballen
  • Gehaktbal (plakken)

Ook kunt dit eventueel aanvullen met stokbrood met kruidenboter en diverse sauzen.

hapjespan beenham of warm vlees


Heerlijk broodje beenham/warme vlees de ideale lekkernij bij de borrel of laat op de avond. De hapjespan word gevuld met vers gesneden beenham/fricandeau, in het midden van de pan staat een bakje met honing mosterdsaus/satésaus. Indien u de stekker van de pan in het stopcontact doet en 30 minuten geduld heeft, is de beenham warm. Door de warmhoud stand kunt u de beenham lang warm houden.

Dit is eventueel aan te vullen met witte bollen.

↑ naar boven

slagerij gelderblom henk de bruijn

Openingstijden

ma - vr

08:00 - 18:00 uur

zaterdag

08:00 - 16:00 uur

zondag

gesloten