Onze klanten vertellen

"Wij als Dura Vermeer zijn zeer te spreken over de service en kwaliteit van jullie.
Nu al meermaals gebruik gemaakt van jullie diensten bij diverse happenings rond de nieuwbouw van het Noordgebouw te Utrecht.
​​​​​​​Goede kwaliteit, snelle service en flexibiliteit maken de samenwerking met jullie tot een succes!"

Bezorging

Met onze nieuwe bus kunnen wij uw bestelling aan huis bezorgen. Wij bezorgen alleen in de regio Montfoort. Bezorging is de hele week mogelijk en geschiedt altijd in overleg met u.

bus.jpg

Voor de varende toerist

Heerlijk om te varen op de wateren rond Montfoort. Bent u bij ons in de omgeving, dan kunt u bij ons terecht voor alle barbecuebenodigdheden.
Wij bezorgen dit bij uw boot.

Demonstratiekraam

Voor grote evenementen en partijen hebben wij een demonstratiekraam beschikbaar. Ideaal voor uw bedrijfsfeest, party of barbecue-evenement. Vraag naar de voorwaarden.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf, wilt u informatie? Kom dan gerust bij ons langs!
Om ervoor te zorgen dat leerlingen goed beslagen ten ijs komen, is het belangrijk dat de praktijkopleiding op een professionele wijze gebeurt. Leerbedrijven die dat kunnen en willen, kunnen daarvoor een erkenning krijgen van het SVO Kenniscentrum.

Allergenen

In overleg met uw vakslager kunnen wij uw barbecueschotels, gourmetschotels en dergelijke, glutenvrije leveren. 80% van onze marinades zijn standaard allergenenvrij. Voor meer informatie hierover kunt u gerust contact met ons opnemen.