Specialiteiten bij Slagerij Gelderblom Montfoort

Grillworst

Verkrijgbaar in 8 verschillende smaken, namelijk naturel, kaas, sambal kaas, bami, Spaans, kip en kip-kaasgrillworst. Nu ook verkrijgbaar: glutenvrije grillworst.

Carpaccio tapenade

Een heerlijke tapenade van vers gedraaid rundvlees met alle ingrediënten van de originele carpaccio. Heerlijk op een toastje, stokbroodje of een ander luxe broodje.

Japanse kipdijtjes

Heerlijk mals kippenvlees, gegaard in Japanse marinade en afgestreken met Japanse sesamsaus. Bereiding: 8 minuten in de oven op 150 graden of 5 minuutjes op een lage stand in de magnetron in magnetronbestendige verpakking.

Filet American

Onze filet american is ons topproduct! Elke dag vers gedraaid van biefstuk tartaar en met onze eigen filetsaus is dit echt een topproduct waar we met recht trots op zijn! 

Vernieuwde spare ribs

Heerlijk gemarineerde spare ribs. Denk om uw vingers!

Sambal Kaas Grillworst

Onze nieuwe ontwikkeling uit eigen worstmakerij is er weer één om trots op te zijn. Al waren we al in het rijke bezit van maar liefst acht soorten grillworst, in 2013 is ook nummer negen geboren. Als echte grillworst-verkopers, kregen we veel vraag naar een wat pikantere smaak.
Na een half jaartje ontwikkeling hebben we dan ook weer een zeer exclusieve smaak die we met trots mogen aanbieden. Buiten dat de sambal kaas grillworst echt weer een eigenwijze Gelderblom uitvinding is, is het echt een aanrader voor ieder.

De sambal wekt de indruk dat het erg pittig is, maar dat is niet helemaal het geval. Het is in lichte mate toegevoegd, zodat het licht pikant is, met een heerlijke nasmaak, die vraagt naar meer. In combinatie met de gesmolten kaas, is dit een ware smaaksensatie met een smeuïge bite.

De sambal kaas grillworst is lekker voor op brood of als snack, zowel koud als warm. Ons advies: 20 minuutjes in de oven op 175 °C en dan bij de borrel, dan is deze toch wel het lekkerst. Wij garanderen u, uw schaaltje is zo leeg.