Gelderblom Montfoort

Gelderblom Montfoort

Gelderblom meats Jeremy Vermolen

Jeremy Vermolen is bekend als chef in het TV – programma de grote Tuinverbouwing, waarin hij wekelijks de BBQ gebruikt. Jeremy is een gepassioneerde chef, die altijd op zoek is naar de perfecte smaak en de beste ingrediënten. Voor bij de BBQ brengt hij onder het merk Wild Mill speciaal bier op de markt. Als smaakmaker is hij altijd op zoek naar de beste combinaties en de optimale bereiding. Uniek voor Nederland is de Japanse tafelgrill, de ‎Shichirin, die door Jeremy op de kaart wordt gezet.

​​​​​​​








Stoofpotten

Voor slagerij Gelderblom heeft Jeremy verschillende stoofpotten bedacht, geïnspireerd op de verschillende soorten Wild Mill. Uitgangspunt voor de recepten is het kwaliteitsvlees van slagerij Gelderblom. Deze stoofpotten zijn makkelijk te maken (neem de tijd en goede ingrediënten) en geniet van de rijke, volle smaak.

recepten


Wild Mill – BBQ bier

De bieren zijn door Jeremy speciaal ontwikkeld om, zoals de naam al zegt, te drinken bij de BBQ. De smaaktonen in de bieren zijn een perfecte match bij vlees, vis of groenten van de BBQ. De bieren zijn makkelijk drinkbaar en toegankelijk.

Wild Mill Tripel

8,5% | Kruidige, citrus, hop. Zachte tripel(hop) met tonen van sinaasappel en koriander.

COMBINATIE TIP! Schaal- en schelpdieren, vis, gevogelte en pasta.

Wild Mill Dark

11% | Quadrupel-stijl donker bier met tonen van komijn, steranijs en zoethout.  

COMBINATIE TIP! Stoverij, wild en rund.

Wild Mill PX -Pedro Ximénez sherry

11% | Sterk, donkerbruin met tonen van chocolade, vanille, rozijn, steranijs en zoethout.  


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.